Φακοί οράσεως με επίστρωση Crizal

Η προστασία των ματιών από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι απαραίτητη για την υγεία των ματιών σας. Οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται από το φυσικό φως την ημέρα, ή τα φώτα στο δρόμο τη νύχτα, μπορούν να αποτελέσουν εμπόδια στο να δείτε καθαρά τον περιβάλλοντα χώρο. Μια γρατζουνιά, ένας λεκές, λίγη παραπάνω σκόνη, ή απλώς μερικές σταγόνες νερού πάνω στα γυαλιά οράσεως, μπορούν πραγματικά να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την όραση.

 

Ενισχύστε την όρασή σας με τις τεχνολογίες που φέρουν οι επιστρώσεις Crizal στους φακούς οράσεως, και χαρείτε κάθε στιγμή, βλέποντας καθαρά, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

 

Ανακαλύψτε τη διαφορά των επιστρώσεων Crizal

Οι επιστρώσεις Crizal προστατεύουν τα μάτια σας από τις περιττές αντανακλάσεις και την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, προστατεύουν τους φακούς σας από γρατζουνιές, λεκέδες, σκόνη και νερό και κάνουν των καθαρισμό τους πιο εύκολο. Επιλέξτε την αναβάθμιση που ταιριάζει στην καθημερινότητά σας μέσα απο μια γκάμα προϊόντων Crizal: Sapphire HR, Rock, Easy Pro, Prevencia ή Sun UV.

CRIZAL® SAPPHIRE HR

Η επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις αντανακλάσεις, από όποια κατεύθυνση και αν αυτές προέρχονται. Προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα φακού, ευκρίνεια όρασης και ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα.

CRIZAL ROCK

Η επίστρωση με την υψηλότερη προστασία ενάντια στις χαράξεις, τους ρύπους και το νερό. Αυξάνει την αντοχή και τη διάρκεια ζωής των φακών σας και εξασφαλίζει καθαρότερη όραση.

CRIZAL EASY PRO

Για εσάς που θέλετε οι φακοί σας να είναι παντός καιρού, η επίστρωση Crizal Easy Pro είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάζει, ευκολία καθαρισμού με μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές και προστασία από την UV ακτινοβολία.

CRIZAL® PREVENCIA

H αντιανακλαστική επίστρωση Crizal® Prevencia φιλτράρει έξυπνα το μπλε-ιώδες φως, επιτρέποντας στο ωφέλιμο φως να περάσει (ορατό φως, συμπεριλαμβανομένου του μπλε-γαλάζιου), διατηρώντας άριστη διαύγεια για βέλτιστη όραση όλες τις ώρες της ημέρας.

CRIZAL® SUN UV

Η Crizal® Sun UV είναι μια ειδικά σχεδιασμένη επίστρωση για γυαλιά ηλίου που προσφέρει άνετη όραση και αντιανακλαστικές ιδιότητες για μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.